sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Uusi lemppari!

Hei! Blogiin on tulossa pian paljon muutoksia ulkoasuun, mutta tarvitsen vain pari kuvaa jotta sen tekeminen onnistuu (tai no siis aijon tilata bannerin, koska itselläni aika ei riitä eikä taidotkaan:D). Mutta jätetään ulkoasusta puhuminen jollekin toiselle postaukselle, ja siirrytään tämän viikoiseen tuntiin jossa menin uudella Rasse hepalla! Tai no ei Rasse kamalan uusi heppa ole tallilla mutten ole ikinä sillä mennyt joten eikö se lasketa? Joka tapauksessa, alku tunnista mua jännitti hirveästi. Vaikkei siihen ollut syytä. Siirryttiin raviin ja heppa osoittautui oikein kivaksi ratsuksi. Luulin Rassea tosi nopeaksi, mutta ei se mikään Salama Santeri ollut. Ainut huono tapa Rassella on että se katselee koko ajan oikealle joten toisen ohjan pitää olla lyhyempi ja toisen pidempi. Kun olimme ravanneet menimme isolle pääty-ympyrälle laukkaamaan kevyessäistunnassa. Ja odotimme, että toisella puolella isoa kenttää valmennus olisi loppu että päästäisiin menemään estettä (ja puomeja).(Anteeksi kuvien huono laatuisuus koska kuvaaja kuvasi omalla kameralla.)

  Aluksi menimme jumbo puomia ja kahta tavallista puomia ravissa ympyrällä ja vielä laukassa. Mulla oli oikeesti ongelmia Rassen kanssa kun joskus se seurasi edellä menijää ja joskus se ei vain tahtonut tai sitten ratsastaja ei osannut ratsastaa.

Sitten siirryttiin menemmään pientä ristikkoa. Kuvasta ei paljoa näy, mutta tietokone jostain syystä rajasi kuvan tuollaiseksi. Mentiin ravissa ja sitten puomin kohalla esteistuntaan ja laukka esteen jälkeen. Mentiin tehtävä kolmekertaa ja siirryttiin toiselle puolelle kenttää, loppuravit, käyntiin, pitkät ohjat ja lepo. Ja tunti oli taas loppunut. Saatte muuten edelleen yrittää arvailla mitä muutoksia mun poni arkeen on tulossa!





16 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu! :)

    http://etenemisentempo.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista
  2. Oot läski. Säälin noita heppoja....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tosi kiva. :/ Ei oo elämäs vissii tarpeeks tekemistä ku pitää tehä feikkiprofiilii ja haukkuu muit. :(

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Oho kommentoin vahingossa h - kirjaimen mutta taisin poistaa senkin jo :'D

      Poista
  3. Muutos sun arkeen, vaihdat tallia? Pyölille?

    VastaaPoista
  4. Anteeks mut tässä on nyt käynny paha väärinymmärrys. Ensinnäkin mun piti kommentoija mun parhaan ystävän blogiin ja se huijas et tää on sen blogi ja seki käy korrilla niin luulin sit niin.. eli tuo mitä sanoin nii piti mennö kaverilleni läpällä.. Ja toisekseen minun ei ollut tarkoitus esittää ketää muuta kuin itseäni ja sain vasta nyt kuulla että Tuuli Jääskeläinen on Tuulifer. Oon tosi pahoillani sattuneesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka se sun paras kaveri on ja millä tunnilla se on? Saatan tuntea sen

      Poista
  5. Ihana postaus ja tykkään sun blogin ulkoasusta ja bannerista! :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva postaus :)! Sulla on muuten tosi kivan oloinen blogi :)!

    VastaaPoista